/_images_upload/_tn_7efde9adfb096b04.jpg
Op zoek naar een vacature?
CompAttent kan voor jou als kandidaat meer bieden dan enkel een nieuwe baan. Kandidaten van CompAttent kunnen rekenen op een integer proces. Wij willen ons netwerk aan jou opstellen, zodat we samen het meest optimale resultaat kunnen behalen.

Bekijk onze vacatures
/_images_upload/_tn_abdaf9992ac6a04f.jpg
Selecteren is mensenwerk
Uiteraard beoordelen wij of jij geschikt bent voor de baan waarop je solliciteert, maar we kijken ook verder. Mogelijk dat je beter bij een andere relatie uit ons netwerk past, dat zullen we dan samen onderzoeken.

Direct inschrijven
Snel zoeken

Wat doen wij

CompAttent is de ervaren arbeidsintermediair voor de bouwkundige en civieltechnische kolom

De arbeidsmarkt verandert, mensen werken meer en vaker flexibel en zijn niet meer gebonden aan een werkgever. Daarnaast willen organisaties vaker gebruik maken van flexibele arbeidskrachten, maar tegelijkertijd willen ze ook de passende medewerker in dienst nemen.
CompAttent is een netwerkorganisatie gericht op het bemiddelen van personeel waar opdrachtgever en gekwalificeerd personeel elkaar kunnen vinden. CompAttent is een onafhankelijk, mensgericht en kwaliteitsgedreven werving & selectie / detacheerbureau, dat zich duidelijk onderscheidt door haar werkwijze. Wij stellen onze klantvraag centraal in het proces. Omdat wij van mening zijn dat zowel opdrachtgever als kandidaat een klant van CompAttent is, zullen wij middels open communicatie het bemiddelingsproces snel, vakkundig en succesvol doorlopen.

Onze doelgroep

Wij richten ons op de bouwkundige en civieltechnische arbeidsmarkt. Wij hebben een breed netwerk bij Vastgoedontwikkelaars en beheerders, Architectenbureaus, Ingeniersbureaus, Adviesbureaus, Bouwmanagementbureaus, Wonigbouwverenigingen, Overheden en Aannemers.

Wij richten ons op vacatures voor HBO/WO opgeleide kandidaten met ervaring.
Onze klanten