/_images_upload/_tn_7efde9adfb096b04.jpg
Op zoek naar een vacature?
CompAttent kan voor jou als kandidaat meer bieden dan enkel een nieuwe baan. Kandidaten van CompAttent kunnen rekenen op een integer proces. Wij willen ons netwerk aan jou opstellen, zodat we samen het meest optimale resultaat kunnen behalen.

Bekijk onze vacatures
/_images_upload/_tn_abdaf9992ac6a04f.jpg
Selecteren is mensenwerk
Uiteraard beoordelen wij of jij geschikt bent voor de baan waarop je solliciteert, maar we kijken ook verder. Mogelijk dat je beter bij een andere relatie uit ons netwerk past, dat zullen we dan samen onderzoeken.

Direct inschrijven
Snel zoeken

Kandidaten

CompAttent kan voor jou als kandidaat meer bieden dan enkel een nieuwe baan

Omdat wij jou ook als klant beschouwen; kijken we kritisch, maar gericht naar jouw competenties, jouw wensen en jouw persoonlijkheid. Uiteraard beoordelen wij of jij geschikt bent voor de baan waarop je solliciteert, maar we kijken ook verder. Mogelijk dat je beter bij een andere relatie uit ons netwerk past, dat zullen we dan samen onderzoeken.

Kandidaten van CompAttent kunnen rekenen op een integer proces. Wij willen ons netwerk aan jou opstellen, zodat we samen het meest optimale resultaat kunnen behalen.

Mocht je dus geen passende vacature op de website kunnen vinden, reageer dan via ons contactformulier en vraag een vrijblijvend gesprek met ons aan. Wij zullen door middel van jobsearch de meest passende vacatures voor jou zoeken. Uiteraard doen wij dit op integere basis, omdat wij ons bewust zijn van jouw belangen.

Tijdens jouw dienstverband kun je rekenen op concurrerende arbeidsvoorwaarden.
Onze klanten