/_images_upload/_tn_7efde9adfb096b04.jpg
Op zoek naar een vacature?
CompAttent kan voor jou als kandidaat meer bieden dan enkel een nieuwe baan. Kandidaten van CompAttent kunnen rekenen op een integer proces. Wij willen ons netwerk aan jou opstellen, zodat we samen het meest optimale resultaat kunnen behalen.

Bekijk onze vacatures
/_images_upload/_tn_abdaf9992ac6a04f.jpg
Selecteren is mensenwerk
Uiteraard beoordelen wij of jij geschikt bent voor de baan waarop je solliciteert, maar we kijken ook verder. Mogelijk dat je beter bij een andere relatie uit ons netwerk past, dat zullen we dan samen onderzoeken.

Direct inschrijven
Snel zoeken

BIMmiddelen

In 2006 kreeg ik een eerste introductie in BIM!

Ik kreeg bij een klant, een Architectenbureau met een interessant portfolio, een presentatie van een Revit Model waarbij de visuele database gekoppeld was aan de uitgebreide database.
Er was een directe koppeling van beide databases, als je een component in het model wijzigde, wijzigde die ook in het datasheet. Maar nog mooier als een component in het Datasheet wijzigde dan werd dat in het model aangepast. Fantastisch, dit werd de doorbraak; mijn blikveld werd breder.

Vanaf dat moment ben ik bezig met het ontwikkelen en aanscherpen van mijn visie hoe BIM mijn vak en dat van mijn klanten veranderd; Niet alleen de software van mijn opdrachtgevers veranderd, maar ook hun werkwijze, hun processen en bovenal het soort competenties van medewerkers veranderd daardoor!

CompAttent is vanaf de oprichting al vroeg naar voren getreden als een bemiddelingsbureau waar BIM- gerelateerde capaciteitsvraagstukken op snelle en goede wijze wordt ingevuld. Ik noem dat BIMmiddelen.
CompAttent weet als geen ander wat BIM is, wat de gevraagde competenties van BIM medewerkers zijn, wat de gebruikte software pakketten zijn en CompAttent heeft een breed netwerk van organisaties en potentiële medewerkers die ze zorgvuldig aan wil verbinden.

Wilt u weten hoe CompAttent voor jou of jouw organisatie kan BIMmiddelen, neem dan contact op met CompAttent:

Hidde Engelberts, oprichter en managing consultant 
0624 – 61 49 44
h.engelberts@compattent.nl  
Onze klanten