/_images_upload/_tn_7efde9adfb096b04.jpg
Op zoek naar een vacature?
CompAttent kan voor jou als kandidaat meer bieden dan enkel een nieuwe baan. Kandidaten van CompAttent kunnen rekenen op een integer proces. Wij willen ons netwerk aan jou opstellen, zodat we samen het meest optimale resultaat kunnen behalen.

Bekijk onze vacatures
/_images_upload/_tn_abdaf9992ac6a04f.jpg
Selecteren is mensenwerk
Uiteraard beoordelen wij of jij geschikt bent voor de baan waarop je solliciteert, maar we kijken ook verder. Mogelijk dat je beter bij een andere relatie uit ons netwerk past, dat zullen we dan samen onderzoeken.

Direct inschrijven
Snel zoeken

Inhouse Wervingsadvies

CompAttent biedt u een unieke dienst aan

Wij kunnen uw organisatie vertegenwoordigen bij het werven van een nieuwe medewerker. U huurt CompAttent dan in om het wervingsproces voor uw organisatie uit uw naam te laten uitvoeren.

Wij nemen het proces uithanden, maar u houdt volledig de regie over dat proces. Uw kandidaten zijn verzekert van een kwalitatief getoetste wervingmethode en u kunt zich richten op uw core-business.
Vooraf maken we een plan van aanpak en geven we een prognose van de te verwachten tijdsbesteding. Hierdoor zijn de kosten van een dergelijk proces snel inzichtelijk gemaakt.

Dit is maatwerk, wij maken graag een afspraak om dit met u door te nemen. Neemt u hiervoor contact op met Hidde Engelberts 0624 – 61 49 44.
Onze klanten